Search
Close this search box.

Unity: Pravljenje 3D video-igara

Opis programa

Polaznici koji žele da se upišu na kurs Unity moraju imati predznanje iz programskog jezika C#, koji takođe mogu pohađati kod nas, kako bi na što bolji način usvojili gradivo sa Unity programa i iskoristili sve što on pruža.
Unity kurs je prvi veliki korak za one koji žele ozbiljnije da uđu u svet pravljenja video-igrica. Vrednost industrije igara je premašila industriju filmova i nastaviće da raste. Unity Engine je trenutno najpopularnija platforma na svetu za pravljenje igara i njene mogućnosti su ogromne. Neke od najpoznatijih igara pravljenih u Unity platformi su: Hearthstone: Heroes of Warcraft, Temple Run, Rust, Assassin’s Creed Identity itd. Kroz programiranje polaznici će se upoznati i sa logikom koja stoji iza igrica.

Tokom kursa polaznici će izraditi četiri velike igre i imaće priliku da se upoznaju sa Unity okruženjem i C# programiranjem, kao i sa pravljenjem 3D sveta i ubacivanjem 3D objekata u program. Pored toga, deca će u igre ubacivati svoje igrače koji će moći da se trkaju i izbegavaju prepreke.

Fotografije sa časova:

Kao i na ostalim našim programima, maksimalan broj polaznika u jednoj grupi je 8. Na ovaj način postižemo da se posvetimo svakom polazniku u dovoljnoj meri.

Kategorija:

Programiranje

Uzrast:

VI o.š. - I s.š.

Platforma:

Unity 3D