Search
Close this search box.

Upis

Upis polaznika na jesenje polugodišnje kurseve

Ukoliko želite da vaše dete na zabavan i kreativan način, po proverenim metodama, uđe u svet novih tehnologija i u njemu bude i stvaralac, a ne samo korsinik, pozivamo Vas da to uradimo zajedno uz programiranje igrica, sajtova, aplikacija, robota i pravljenje 3D modela.

U toku je upis polaznika na jesenje polugodišnje kurseve u Kliker IT centru! Nastava u ovom ciklusu počinje u periodu od 30. septembra do 6. oktobra, u zavisnosti od odabranog termina, i završava u periodu od 12. do 18. februara.

Kursevi se održavaju na šest lokacija u Beogradu kao i online, a tačne adrese možete naći na stranici: kontakt.

Nastavu u Kliker IT centrima karakteriše rad u malim grupama od 3 do 8 polaznika, sjajni predavači, pažljivo osmišljeni program, prateća literature, domaći zadaci, izveštaji za roditelje i to su kvaliteti koje je prepoznalo preko 15.000 polaznika na 30 lokacija u Srbiji i regionu. ONLINE nastava se izvodi u grupama do 6 polaznika tako što polaznici uživo rade sa našim predavačima.

U ponudi je 17 različitih programa za uzraste od 5 do 18 godina, a više informacija o njima možete naći na stranici: programi.

Tabelarni raspored termina za jesenje kurseve možete videti ovde.

Cena kurseva za sve polaznike iznosi 24.000 dinara, osim kursa Programiranje za predškolce čija cena iznosi 18.000 dinara. Pomenuti iznosi se mogu platiti u 5 jednakih mesečnih rata.

Popusti: Roditelji/staratelji koji u istom ciklusu prijavljuju dvoje, odnosno troje dece, koja su u direktnom srodstvu, stiču pravo na 10% popusta na ukupnu sumu. Ukoliko na osnovu Vaše preporuke se u ciklusu upiše još jedno ili više dece, koja nisu bili naši polaznici, ostvarujete popust od 10%. Popusti se ne mogu sabirati.

Kako se upisati?

Na prvom koraku prijavnog formulara možete odabrati željeni kurs i lokaciju, na drugom termin, dok na trećem ostavljate najosnovnije podatke i nakon toga Vam stiže potvrdni mejl (proverite i Spam sanduče).
Vidimo se u Klikeru!