Robotika

 

Robotika

Kurs je namenjen deci uzrasta od III do VI razreda. Tokom kursa polaznici na interaktivan način upoznaju tri robota: Dash, Dot i mBot koji predstavljaju sjajna didaktička sredstva za učenje osnova programiranja, elektronike i robotike. Rad sa ovim robotima pruža beskonačne mogućnosti za programiranje kroz igru čime se roboti oživljavaju i postaju naši drugari na časovima. 

Kroz platforme slične Scratch-u: Blockly i mBlock, prevlačenjem i ređanjem gotovih naredbi u vidu blokova polaznici se upoznaju sa osnovnim funkcijama robota i programiranjem elektronskih komponenti kao što su LED diode, senzori i druge. 

U okviru kursa polaznici će naučiti kako da programiraju robote da prate linije, bacaju loptice, prenose predmete, detektuju pokrete i zvuk, komuniciraju međusobno i detektuju prepreke čime se na jednostavan način kroz razne situacije iz svakodnevnog života, uz udobno okruženje razvija logika, algoritamsko razmišljanje i kreativnost polaznika.

Trajanje: 15 termina po 90 minuta (2 bloka po 45 minuta + 10 minuta pauza između blokova). Termini se održavaju jednom nedeljno u isto vreme.

Cena: Plaćanje se vrši u 5 jednakih mesečnih rata od po 4000 dinara.

Popusti: Roditelji/staratelji koji u istom ciklusu prijavljuju dvoje, odnosno troje dece, koja su u direktnom srodstvu, stiču pravo na 10% popusta na ukupnu sumu. Ukoliko na osnovu Vaše preporuke se u ciklusu upiše još jedno ili više dece, koja nisu bili naši polaznici, ostvarujete popust od 10%. Popusti se ne mogu sabirati.

*Za intenzivne kurseve koje organizujemo tokom Kliker IT zimskog kampa časovi se održavaju u 6 termina po 150 minuta. CENE za ove programe su SNIŽENE i iznose 12.000 dinara (bez obzira na način plaćanja). Prijave su u toku! 

Prijava