Nataša Anđelković

Nataša Anđelković
Nataša Anđelković

Programiranje za predškolce

Vaspitno obrazovni rad sa predškolskom decom neizmerno volim, a njime se i profesionalno bavim. Primena digitalne tehnologije i programiranje na predškolskom uzrastu je oblast kojoj sam posvećena već 15-est godina. Kroz radionice u Kliker centru uživam pružajući deci nove prilike za učenje i razvoj kroz igru, izazove stvaranja i rešavanja problema uz pomoć Bee Bot robota i programa za programiranje na predškolskom uzrastu. Moje privatno vreme je često posvećeno mom poslu. Volim da putujem, planinarim, plivam, ronim i istražujem u prirodi.

Vanja je bio veoma zadovoljan danas, pre svega što je uspeo da ostvari svoju ideju, a zatim i svojim predstavljanjem (prvi put na taj način). Njegova igrica ne bi uspela bez tvoje pomoći tokom rada i zaista je impresivno koliko je uspeo da nauči i radeći na njoj a i na časovima - prevazišao je naša očekivanja.  
Jelena Miladinović
Kliker centar najbolji IT za decu , naša ćerka nastavlja... preporuka svim roditeljima za male mozgaše...
Marko Minić
Dete je potpuno oduševljeno onim što je naučilo. Jedva čeka sledeće lekcije. Veoma je ponosna na rezultat i želi svima da pokaže rezultat svog rada. Bravo za ekipu koja je osmislila program.
Olga Mirković Maksimović
Olga Mirković Maksimović