Septembarski kursevi programiranja, robotike i grafičkog dizajna za decu u Kliker centru u Starom gradu i na Novom Beogradu! Početak 16. septembra, upis je u toku.

Počeo je upis za septembarske kurseve programiranja, robotike i grafičkog dizajna za decu u Kliker centru. Budućim polaznicima je sada na raspolaganju 9 različitih kurseva na dve lokacije, u Starom gradu i Novom Beogradu, a termini se održavaju vikendom. Detalnije programe naših kurseva možete pogledati OVDE.

Precizne termine i zvaničnu prijavu za kurseve možete naći → OVDE.

Dok uče da programiraju, deca unapređuju veštine od šireg značaja za njihov razvoj i uspeh. Bez obzira da li dete pokazuje sklonost ka polju informacionih tehnologija ili ne, logika, algoritamsko razmišljanje, analiza i rešavanje problema su relevantne veštine za svakoga u modernom svetu i  indirektno doprinose većoj zainteresovanosti i uspehu u redovnom školovanju.

Do sada je više od 750 malih klikeraša uspešno završilo neki od kurseva Kliker centra, a preko 300 njih je pohađalo naše besplatne radionice u Beogradu, Inđiji, Šapcu i napravilo svoje prve animacije, igrice, PC ili mobilne aplikacije, internet sajtove ili programe za robota. Aktivnosti Kliker centra podržava kompanija List computers, a na više različitih projekata i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, nekoliko velikih domaćih i stranih kompanija iz oblasti informacionih tehnologija, kao i više medija.

Pozitivni komentari polaznika i roditelja ohrabruju nas da dalje unapređujemo postojeće i uvodimo nove kurseve i radionice! Neke od utisaka pogledajte OVDE.