Upis

Ukoliko želite da vaše dete na zabavan i kreativan način, po proverenim metodama, uđe u svet novih tehnologija i u njemu bude i stvaralac, a ne samo korisnik, pozivamo Vas da to uradimo zajedno uz programiranje igrica, sajtova, aplikacija, robota i pravljenje 3D modela.

Polugodišnji kursevi

U toku je upis polaznika na jesenje polugodišnje kurseve u Kliker IT centru! Nastava u ovom ciklusu počinje u periodu od 24. do 30. septembra, u zavisnosti od odabranog termina, i završava se u periodu od 23. do 29. januara. Prezentacije završnih radova i dodele diploma se održavaju 7 dana nakon poslednjeg časa.

Nastavu u Kliker IT centrima karakteriše rad u malim grupama od 3 do 8 polaznika, sjajni predavači, pažljivo osmišljeni programi, prateća literatura i domaći zadaci, a to su kvaliteti koje je prepoznalo preko 10.000 polaznika na preko 20 lokacija u Srbiji i regionu.

U ponudi je 17 različitih programa za uzrast od 5 do 18 godina, a više informacija o njima možete naći na stranici: Kursevi

Kursevi se održavaju na šest lokacija u Beogradu kao i online, a tačne adrese možete naći na stranici: Lokacije

Tabelarni prikaz termina po lokacijama (odvojene kartice) u jesenjem ciklusu pogledajte na OVOM LINKU

Kursevi se sastoje od 15 termina po 90 minuta(2 x 45 minuta i 10 minuta pauze), a za predškolce 60 minuta. Termini se održavaju jednom nedeljno, svaki put u isto vreme.

Cena kurseva za stare polaznike je nepromenjena, dok je regularna cena kurseva 24.000 dinara, osim kursa Programiranje za predškolce čija cena iznosi 18.000 dinara.
Ove iznose je moguće podeliti u 5 jednakih mesečnih rata.


Popusti: Roditelji/staratelji koji u istom ciklusu prijavljuju dvoje, odnosno troje dece, koja su u direktnom srodstvu, stiču pravo na 10% popusta na ukupnu sumu. Ukoliko se na osnovu Vaše preporuke u ciklusu upiše još jedno ili više dece, koja nisu bili naši polaznici, ostvarujete popust od 10%. Popusti se ne mogu sabirati.

Na prvom koraku prijavnog formulara možete odabrati željeni kurs i lokaciju, na drugom termin, dok na trećem ostavljate najosnovnije podatke i nakon toga Vam stiže potvrdni mejl (proverite i Spam sanduče).

Ukoliko ste zainteresovani za probne besplaten časove, prijavu možete izvršiti OVDE

Vidimo se u Klikeru!

Galerija

Pratite nas

© Copyright 2022 Kliker centar - Sva prava zadržana