Uspostavljena saradnja Kliker it centra sa kompanijom Nordeus

Izuzetno smo ponosni na nedavno uspostavljenu saradnju sa kompanijom Nordeus, kada je za decu zapolsenih organizovano pohađanje naših kurseva u Nordeus Hub-u, a nama data prilika da još više dece upoznamo sa osnovama programiranja na interesantan i kreativan način!

Saradnja je započeta u oktobru prošle godine, i za njih smo specijalno organizovali Programiranje za predškolce, Scratch i AppInventor kurs,  što je bilo u skladu sa uzrastom dece od 5 do 13 godina. Nadamo se da će i oni, poput većine klikeraša, poželeti da nakon ovog početnog upoznavanja sa programiranjem, nastave edukaciju na nekom od narednih naprednijih kurseva.

Naši predavači, koji imaju već mnogo iskustva u radu sa najmlađima, imaju samo reči hvale kada je reč o trudu i rezultatima koje su klinci postigli, dok su oni učili i zabavljali se upravo u prostorijama gde njihovi roditelji provode svoje radno vreme, što im je bilo i dodatno inspirativno i neponovljivo iskustvo.

Ovo nije prvi put da na ovaj način sarađujemo sa kompanijama, pa sada već,  iz ne tako malog iskustva, možemo reći da želimo, i unapred se radujemo uspostavljanju novih kooperacija, sve u cilju da što veći broj dece dobije kvalitetnu edukaciju.

saradnja sa nordeusom