Tijana Ćosić

Tijana Ćosić
Tijana Ćosić

3D štampa i modelovanje

Kada sam bila mala uvek sam nešto crtala i bojila. I dalje stalno nešto crtam i bojim, ali danas uglavnom na računaru. Polje kompjuterske grafike za mene je danas i posao i pasija.Svakog dana imam priliku da naučim nesto novo, a najlepša stvar kod učenja je kada to stečeno znanje možeš da proslediš dalje. U Klikeru se spajaju dečija mašta i poznavanje novih tehnologija, i to ga čini posebnim mestom kako za decu, tako i za predavače.Slobodno vreme volim da provodim sa porodicom, prijateljima i naravno kućnim ljubimcima, uz muziku, filmove i kompjuterske ili društvene igre.

Vanja je bio veoma zadovoljan danas, pre svega što je uspeo da ostvari svoju ideju, a zatim i svojim predstavljanjem (prvi put na taj način). Njegova igrica ne bi uspela bez tvoje pomoći tokom rada i zaista je impresivno koliko je uspeo da nauči i radeći na njoj a i na časovima - prevazišao je naša očekivanja.  
Jelena Miladinović
Kliker centar najbolji IT za decu , naša ćerka nastavlja... preporuka svim roditeljima za male mozgaše...
Marko Minić
Dete je potpuno oduševljeno onim što je naučilo. Jedva čeka sledeće lekcije. Veoma je ponosna na rezultat i želi svima da pokaže rezultat svog rada. Bravo za ekipu koja je osmislila program.
Olga Mirković Maksimović
Olga Mirković Maksimović