Mina Ciganović

Mina Ciganović
Mina Ciganović

Scratch

Prve matematičke korake napravila sam još pre osnovne škole, i to u računskim trkama, sa starijom sestrom, koje su nam redovno bile na meniju. U trenucima mog slatkog, malog trijumfa, nagrada mi je bila sopstveno zadovoljstvo, koje je usledilo svaki put kad su mi se svi prisutni divili, i kada za sve njih više nisam bila ona mala Mina. Kada bih došla kući, neumorno sam tražila mami da mi iznova smišlja mozgalice, i tako sve dok nije došlo vreme da i ja krenem u školu.

Tog dana shvatila sam da zapravo i ne želim da odrastem, i težila sam tome da bar delom, ipak, ostanem zauvek dete. Baš to je ono što mi je mesto predavača i omogućilo, a čast mi je što imam priliku da budem deo tima Kliker centra, gde i ja učim programiranje, ali na dečji način, koji nisam bila u mogućnosti da istražim u sopstvenoj režiji, kao što sam uspela ovaj s kojim sam se prvi put susrela na fakultetu.

Pored svih obaveza, kada ugrabim neko slobodno vreme, uživam da otputujem, a kada za to nemam mogućnosti, provedem ga u krugu najbližih, maštajući o Diznilendu i uživajući u kinder čokoladi, tada se prepuštam, i bar na tren, sa osmehom na licu, a kao uz pomoć čarobnog štapića, u potpunosti se vraćam u to magično detinjstvo.

Vanja je bio veoma zadovoljan danas, pre svega što je uspeo da ostvari svoju ideju, a zatim i svojim predstavljanjem (prvi put na taj način). Njegova igrica ne bi uspela bez tvoje pomoći tokom rada i zaista je impresivno koliko je uspeo da nauči i radeći na njoj a i na časovima - prevazišao je naša očekivanja.  
Jelena Miladinović
Kliker centar najbolji IT za decu , naša ćerka nastavlja... preporuka svim roditeljima za male mozgaše...
Marko Minić
Dete je potpuno oduševljeno onim što je naučilo. Jedva čeka sledeće lekcije. Veoma je ponosna na rezultat i želi svima da pokaže rezultat svog rada. Bravo za ekipu koja je osmislila program.
Olga Mirković Maksimović
Olga Mirković Maksimović