Miloš Milosavljević

Miloš Milosavljević
Miloš Milosavljević

Python kurs

Trenutno sam zaposlen u jednoj IT firmi na Novom Beogradu, kao junior software developer, na poslu u kome neizmerno uživam. Pored toga, oduvek sam voleo da radim sa talentovanom i ambicioznom decom, od prvih takmičenja u osnovnoj školi je to bio jedan od mojih snova. Kroz godine sam učestvovao u raznim radionicama kao predavač i sticao neophodno iskustvo, kojim sada želim da doprinesem Klikeru i novoj generaciji IT inženjera, preduzetnika i lidera. Čoveku je najlepše u životu raditi ono što mu je merak, a meni su merak matematika, programiranje, lepa pesma, arhaičnost Beograda i temperamentna duša Vranja iz kojeg potičem. Iz tog temperamenta crpim entuzijazam koji uvek želim preneti i na svoje učenike.

Vanja je bio veoma zadovoljan danas, pre svega što je uspeo da ostvari svoju ideju, a zatim i svojim predstavljanjem (prvi put na taj način). Njegova igrica ne bi uspela bez tvoje pomoći tokom rada i zaista je impresivno koliko je uspeo da nauči i radeći na njoj a i na časovima - prevazišao je naša očekivanja.  
Jelena Miladinović
Kliker centar najbolji IT za decu , naša ćerka nastavlja... preporuka svim roditeljima za male mozgaše...
Marko Minić
Dete je potpuno oduševljeno onim što je naučilo. Jedva čeka sledeće lekcije. Veoma je ponosna na rezultat i želi svima da pokaže rezultat svog rada. Bravo za ekipu koja je osmislila program.
Olga Mirković Maksimović
Olga Mirković Maksimović