Prijava za jesenje kurseve programiranja u Kliker centru Šabac

Otvorene su prijave za kurseve programiranja za decu u Šapcu koje organizuje Kliker centar u saradnji sa Premier školom stranih jezika. Kursevi se održavaju u ulici Cara Dušana 40, I sprat. Početak kurseva je 1. oktobra.

kliker centar šabac
U ponudi su:

>> SCRATCH kurs za uzrast I – IV razreda – programiranje igrica i animacija – Nedeljom od 12h do 13:30h

>> APPINVENTOR kurs za uzrast V – VIII razreda – programiranje mobilnih aplikacija – Nedeljom od 14h do 15:30h

NEOPHODNO je da deca na časove donose laptop računare na kojima će raditi. Za AppInventor kurs je, osim laptopa, potreban i Android telefon ili tablet, kako bi polaznici testirali svoje aplikacije.

Prijave na LINKU.

Cena i trajanje:

Cena kursa je 11.000 dinara za plaćanje u celosti ili 12.000 dinara za plaćanje u 2 ili 3 rate. Za roditelje koji prijavljuju dvoje dece ukupna cena se umanjuje za 3.000 dinara. Polaznici koji su već završili neki od naših kurseva imaju popust od 2.000 dinara na svaki sledeći kurs.

Kurs traje 10 termina po 90 minuta (2x45min + kratka pauza). Termini se održavaju jednom nedeljno u isto vreme. To znači da je ukupno trajanje celog kursa 2-3 meseca u zavisnosti od raspusta, praznika i sl.

Ostale detalje u vezi kurseva možete naći na linku: http://klikercentar.rs/kursevi/ a možete se informisati i putem telefona 062435545 ili mejla kliker.centar@gmail.com
Broj mesta je ograničen.