Martovski kursevi programiranja i robotike za decu u Beogradu! Početak kurseva je 24. i 25. marta, a završetak 9. juna.

Počeo je upis za martovske kurseve programiranja i robotike za decu u Kliker centru. Kursevi počinju 24./25. marta, završavaju se 9. juna. Časovi se ne održavaju tokom Uskrsa. Budućim polaznicima je sada na raspolaganju 10 različitih kurseva na tri lokacije, u Starom gradu, Novom Beogradu i Voždovcu (neki kursevi), a termini se održavaju vikendom. Detalnije programe naših kurseva možete pogledati OVDE.

Precizne termine i zvaničnu prijavu za kurseve možete naći → OVDE. Na drugom koraku formulara se nalaze termini.

martovski kursevi

Dok uče da programiraju, deca unapređuju veštine od šireg značaja za njihov razvoj i uspeh. Bez obzira da li dete pokazuje sklonost ka polju informacionih tehnologija ili ne, logika, algoritamsko razmišljanje, analiza i rešavanje problema su relevantne veštine za svakoga u modernom svetu i  indirektno doprinose većoj zainteresovanosti i uspehu u redovnom školovanju.

Do sada je više od 1000 malih klikeraša uspešno pohađalo kurseve Kliker centra u više gradova u Srbiji i BiH, a preko 500 njih je prošlo kroz naše besplatne radionice i napravilo svoje prve animacije, igrice, PC ili mobilne aplikacije, internet sajtove ili programe za robota.

Pozitivni komentari polaznika i roditelja ohrabruju nas da dalje unapređujemo postojeće i uvodimo nove kurseve i radionice! Neke od utisaka pogledajte OVDE