Avgustovski kursevi programiranja i robotike za decu u Kliker IT centru

Kursevi tokom avgusta u Kliker IT centru za decu će se održavati od PONEDELJKA 6.8. odnosno UTORKA 7.8. , pa do SUBOTE 1.9. i održavaće se na dve lokacije u Beogradu: Stari grad – Majke Jevrosime 20 i Novi Beograd – YU biznis centar. Sa preko 2000 polaznika na 10 lokacija u Srbiji i BiH, Kliker IT centar je škola kojoj roditelji najviše veruju.

Za ove kurseve su CENE SNIŽENE i iznosiće 10.000 dinara (bez obzira na tempo plaćanja). Popust za decu koja su prethodno pohađala neki od kurseva Kliker IT centra je 1000 dinara, a za dvoje dece(u direktnom srodstvu) je 2000 dinara na ukupan iznos.

Termine po lokacijama, cenu i zvaničnu prijavu možete naći → OVDE.

Časovi se održavaju tri puta nedeljno u terminima ponedeljak,sreda,subota, odnsono utorak, četvrtak i nedelja , i organizovani su u formi DVOČASA (2 x 45 min sa kratkom pauzom). Časovi će se održavati uvek u isto vreme. Tokom letnjih kurseva će biti pređeno CELO GRADIVO(10 dvočasa) koje je predviđeno i za naše regularne kurseve. U nastavku formulara možete se prijaviti na samo jedan od ponuđenih kurseva:

  • Scratch – kurs za decu od I do IV razreda (programiranje kroz pravljenje igrica i animacija)
  • Scratch 2 – napredni kurs Scratch kurs za decu od I do IV razreda (programiranje kroz pravljenje igrica i animacija)
  • Robotika – kurs za decu od III do VI razreda (programiranje robota i njegovih funkija)
  • AppInventor – kurs za decu od V do VIII razreda (programiranje kroz pravljenje mobilnih aplikacija)
  • Unity: Pravljenje 3D video-igara – kurs za decu uzrasta od VI o.š. do I s.š.
  • Web programiranje – kurs za decu uzrasta od VI o.š. do II s.š (programiranje prvog veb sajta)

OPREMA: Deca ne moraju nositi sa sobom kompjutere, potrebno je da deca za AppInventor radionicu ponesu mobilni telefon ili tablet sa Android operativnim sistemom. Deca imaju obezbeđen laptop i literaturu, a nakon kursa im se dodeljuje sertifikat. Broj mesta po grupama je ograničen.