Jesenji kursevi programiranja, robotike i 3D štampe za decu. Početak je 22. i 23. septembra.

Počeo je upis za jesenje kurseve programiranja, robotike i  3D štampe za decu u Kliker IT centru. Kursevi počinju 22./23. septembra, a završavaju se 26./27. januara. Časovi se ne održavaju tokom raspusta i praznika. Budućim polaznicima je sada na raspolaganju 11 različitih kurseva na tri lokacije, u Starom gradu, Novom Beogradu i Voždovcu, a termini se održavaju vikendom.

Detaljnije programe i cene naših kurseva možete pogledati OVDE.

Precizne termine* i zvaničnu prijavu za kurseve možete naći → OVDE.

*Na drugom koraku formulara se nalaze ponuđeni termini.

 

kursevi

 

Dok uče da programiraju, deca unapređuju veštine od šireg značaja za njihov razvoj i uspeh. Bez obzira da li dete pokazuje sklonost ka polju informacionih tehnologija ili ne, logika, algoritamsko razmišljanje, analiza i rešavanje problema su relevantne veštine za svakoga u modernom svetu i  indirektno doprinose većoj zainteresovanosti i uspehu u redovnom školovanju.
Do sada je više od 2000 malih klikeraša uspešno pohađalo kurseve Kliker centra u više gradova u Srbiji i BiH, a preko 700 njih je prošlo kroz naše besplatne radionice i napravilo svoje prve animacije, igrice, PC ili mobilne aplikacije, internet sajtove ili programe za robota.
Pozitivni komentari polaznika i roditelja ohrabruju nas da dalje unapređujemo postojeće i uvodimo nove kurseve i radionice! Neke od utisaka pogledajte OVDE.