FUTURE KIDS MEETUP – Edukacija roditelja i dece o IT-u u Dečijem kulturnom centru

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na treće po redu besplatno druženje dece i roditelja sa IT profesionalcima pod nazivom „Future Kids meetup“ koji organizujemo u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Beograda.

Meetup

„Future Kids meetup” održaće se u nedelju 17. juna 2018. godine, sa početkom u 12 časova, u velikoj sali Dečijeg kulturnog centra u Beogradu, Takovska 8.

Na događaju će nam o svojim profesijama govoriti profesionalci u oblasti novih tehnologija, između ostalih i jedan od glavnih programera iz beogradskog studia kompanije Ubisoft, grafička dizajnerka sa višegodišnjim iskustvom u softverskoj kompaniji Byteout, a prisutni će moći da vide i poedničke projekte takmičenja u prrogramiranju Future Kids Hackathon, održanog dan ranije. Ideja događaja je da na interaktivan način približimo deci profesije govornika, kao i da ih zainteresujemo da svoju edukaciju nastave u tom smeru. Posetioci će takođe imati priliku da učestvuju u fudbalu sa robotima i koriste olovke za 3D štampu, vide kako radi 3D štampač itd.

Prisustvo na meetup-u je potpuno besplatno uz prethodnu prijavu putem linka:  http://bit.ly/fkmeetup3

Broj mesta je ograničen na 440 (220 dece sa po jednim roditeljem, osim u slučaju braće i sestara).