Decembarski kursevi programiranja i robotike za decu u Kliker centru u Starom gradu, Novom Beogradu i Voždovcu! Početak 9. decembra, upis je u toku.

Počeo je upis za decembarske kurseve programiranja i robotike za decu u Kliker centru. Kursevi počinju 9./10. decembra, završavaju se 10. marta i neće se održavati tokom raspusta. Budućim polaznicima je sada na raspolaganju 9 različitih kurseva na tri lokacije, u Starom gradu, Novom Beogradu i Voždovcu (neki kursevi), a termini se održavaju vikendom. Detalnije programe naših kurseva možete pogledati OVDE.

Precizne termine i zvaničnu prijavu za kurseve možete naći → OVDE. Na drugom koraku formulara se nalaze termini.

kliker centar decembarski kursevi

Dok uče da programiraju, deca unapređuju veštine od šireg značaja za njihov razvoj i uspeh. Bez obzira da li dete pokazuje sklonost ka polju informacionih tehnologija ili ne, logika, algoritamsko razmišljanje, analiza i rešavanje problema su relevantne veštine za svakoga u modernom svetu i  indirektno doprinose većoj zainteresovanosti i uspehu u redovnom školovanju.

Do sada je više od 1000 malih klikeraša uspešno pohađalo kurseve Kliker centra u više gradova u Srbiji i BiH, a preko 500 njih je prošlo kroz naše besplatne radionice i napravilo svoje prve animacije, igrice, PC ili mobilne aplikacije, internet sajtove ili programe za robota. Aktivnosti Kliker centra podržava kompanija List computers, a na više različitih projekata i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije kao i nekoliko velikih domaćih i stranih kompanija iz oblasti informacionih tehnologija, kao i više medija.

Pozitivni komentari polaznika i roditelja ohrabruju nas da dalje unapređujemo postojeće i uvodimo nove kurseve i radionice! Neke od utisaka pogledajte OVDE